Kapice za bebe, saznajte više o kapicama za djecu

Na trenutak samo zamislite svog malog anđela na dan njegovog krštenja. Ceremonija krštenja mora biti na visini ozbiljnosti događaja i važnosti primanja samog sakramenta. Roditelji, kumovi, obitelj i uzvanici su svečano odjeveni, ali vaš mali princ ili princeza zaista blista nekim posebnim sjajem. Većini koja se okupila vrlo je teško reći da nešto nedostaje vašem anđelu. Probajte s jednom slatkom kapicom i vidjeti ćete razliku. Osim što je pokrivalo za glavicu daje poseban detalj kuponom izgledu bebe.

Bebica je uzbuđena zbog sve pažnje i naklonosti koju prima pa joj dajte jednu udobnu kapicu da zaokružite ovu divnu priču. Dječje kapice slatko su rješenje za zaštitu nelagode koju bi moglo imati vaše novorođenče prije nego što im kosa u potpunosti naraste. Općenito, roditelji to nastoje zamotati pokrivačem ili malim poplunom oko svoje bebe, ali to možda ne vrijedi za krštenje. Evo što biste trebali znati o kapicama za krštenje.

Jesu li dječje kapice sigurne?

Dječje kapice su sigurne za dojenčad. One moraju biti izrađene od prozračnog, kvalitetnog pamuka kako bi osigurali protok krvi, a istovremeno ne smiju izazivati svrbež ili neugodu. Općenito, najprikladnija je opcija od 100% pamuka. Pripazite da sadrži mekani, blago elastični šav kako biste osigurali da nema iritacije kože i svrbeža oko čela vaše bebe.

Čemu točno služe dječje kapice?

Dječje kapice slatki su i nježni dodaci pomoću kojih možete zaštititi bebinu glavu i prilagoditi njezinu kosu odjeći. Dječje kapice prekrivaju najmekše dijelove djetetove glave, ostavljajući veći dio lica vani. Staromodne dječje kapice obično su veće i mogu se prilagoditi kako bi zaštitili djetetove oči od sunca ili intenzivnih bljeskova fotoaparata.

Trebaju li bebe nositi kapice za krštenje? Povijesno gledano, dječje kapice dio su tradicije za krštenje, uglavnom zbog svoje praktičnosti. U crkvama često je hladno, a kapa može pomoći djetetovoj glavi da bude topla, što će im u konačnici pomoći da budu i ostanu smireni i bez plača. Oni također upijaju ulje koje se stavlja na glavu vaše bebe kao dio sakramenta. To sprječava ulje da vam zamrlja odjeću dok držite anđela.

Opremu za kršnje pronađite u Baby centru Pčelica.

Objavljeno dana