Više od obične pozadine

Vjerojatno ste postavili pozadinu na radnoj površini da prikazuje jednu od svojih omiljenih slika. S druge strane, možda ćete imati malo vremena da razmislite o tome što se nalazi izvan onih ikona i mapa koje su raširene na radnoj površini. Pa, dopustite mi da vas upoznam s novom pozadinom koja će vam možda privući pažnju; digitalne pozadine. Tako je, dostupno je mnogo digitalnih slika koje možete koristiti kao pozadine i većina ih je napravljena upravo za to. Bilo da ste ljubitelj prirode, filma ili ste fascinirani prostranstvom svemira, digitalna pozadina dostupna je u svim oblicima i veličinama.

Što se mene tiče, moja digitalna umjetnost je prilično impresivna, moram reći. Imam bezbroj digitalnih pozadina i mogu ih promijeniti kad god poželim koristiti aplikaciju za pozadinu postavljenu na određene vremenske intervale. Digitalna pozadina, međutim, nije nova. Mnoge web stranice imaju zbirke takvih umjetničkih dizajna, a neke ih čak nude i besplatno. Međutim, ako želite visokokvalitetnu umjetnost, bolje je kupiti. U svakom slučaju, s tako širokim izborom umjetničkih dizajna tapeta koje možete izabrati, ne možete jednostavno ne imati kolekciju. Štoviše, iako su ove pozadine namijenjene vašoj radnoj površini, možete ih genijalno koristiti. Na primjer, imate li projekt, recimo scrapbooking, i teško vam je locirati slike s pravim dodirom? Tada bi pogled na vašu kolekciju digitalnih pozadina mogao biti upravo ono što vam je potrebno da svom spomenaru date egzotičan dodir.

Moram reći da je moja kolekcija također bila zgodna kada je u pitanju dizajn web stranica. Ako želite dodati malo živosti svojoj web stranici i istovremeno zadržati profesionalni izgled, tada će se digitalna pozadina uklopiti u vaše zahtjeve. Koristio sam ove pozadine da dizajniram pozadinu svojih web stranica, iscrtavam dijelove web stranica s njima, pa čak i da ih ugradim u svoje animacije. Ovo su univerzalne slike koje se mogu koristiti praktički bilo gdje na web stranici i još uvijek ne odvlače pažnju. Zašto ne biste postavili za cilj prikupiti što više digitalnih pozadina koje možete pronaći. Nikada kad bi mogli samo dobro doći kao što su meni u nekoliko navrata.

Objavljeno dana